'Maatwerk met advies'

U kiest voor ''maatwerk met advies'' als uw bedrijf uit meer dan 10 medewerkers bestaat, of als u al een pensioenregeling heeft, maar deze moet verlengd worden, of als u op zoek bent naar een andere pensioenverzekeraar.  

 

 

 

U heeft gekozen voor 'maatwerk met advies'

U als werkgever verwacht en de wetgever eist dat een passend advies wordt gegeven. Passend wil zeggen dat het advies aansluit bij de specifieke situatie van uw bedrijf en niet in strijd is met wet- en regelgeving op pensioengebied én dat de geadviseerde pensioenregeling en contract voor de werkgever op korte of langere termijn betaalbaar is. Na het gesprek brengen wij advies uit dat aansluit bij de situatie van uw bedrijf en uw wensen inclusief de financiële onderbouwing en vergelijking van de voorwaarden van pensioenuitvoerders.

Nazorg geven

Nadat de pensioenregeling is afgesloten wordt gedurende de looptijd van het pensioencontract de onderneming ondersteund op het gebied van advies, controle en beheer van de pensioenregeling, alsmede de pensioencommunicatie richting de werknemers. De mate van ondersteuning en bijbehorende kosten hangen af van de afspraken die wij hierover met u gaan maken.

Hoe nu verder?

Als u voor maatwerk kiest dan dient u het contactformulier ingevuld naar ons toe te zenden met. Na ontvangst van het formulier nemen wij contact met u op voor het plannen van een vrijblijvende afspraak.

 

Ga naar Contactformulier

Live chat
Deze website maakt gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.
Ok