'Doe het zelf, wij toetsen'

Deze keuze is geschikt voor bedrijven met maximaal 10 werknemers die nog geen pensioenregeling hebben. U weet niet zeker of uw bedrijf onder een CAO of een Bedrijfstakpensioenfonds (BPF) valt en wilt ons het onderzoek laten doen.

 

U heeft gekozen voor 'doe het zelf, wij toetsen''

U regelt de pensioenregeling zonder advies. Maar wij onderzoeken voor u of uw bedrijf onder een CAO of een verplicht gesteld Bedrijfstakpensioenfonds (BPF) valt. Verder weet u zelf wat het beste bij uw bedrijf en bij uw werknemers past en u weet dat uw bedrijf de komende vijf jaar de pensioenpremies kunt dragen.

Bij het online afsluiten van een execution only product is het voor u als werkgever belangrijk dat u eerst de productkenmerken leest en de kosten structuur doorneemt alvorens u de aanvraag start. U bepaalt zelf of de pensioenregeling bij de financiële situatie van uw bedrijf past en of u deze financiële lasten kunt dragen. De uitgebreide productkenmerken kunt u in de productkaart terugvinden, bekijk de productkaart hier.

Hoe nu verder?

De vervolgstap is dat wij de CAO- en BPF-check gaan uitvoeren. Klik hieronder op "Download BPF formulier" en vul het formulier volledig in en mail dit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij doen het onderzoek en nemen vervolgens contact met u op. Is er geen cao of BPF verplichtstelling , dan kunt u het aanvraagtraject “zelf doen” voortzetten.

Wat zijn de kosten?

Eenmalige kosten:

U betaalt € 594,- voor pakket 2 - dit bedrag is opgebouwd uit:

  • Afsluitkosten Collectief Pensioen Online € 249,- per contract
  • Distributiekosten Zwitserleven PPI € 345,- per contract

Bijkomende doorlopende kosten:

  • Beheerkosten € 250,- per jaar, per contract
  • Administratiekosten Zwitserleven PPI per deelnemer € 5,- per maand

Bemiddelingsactiviteiten die gericht zijn op het afsluiten van een pensioencontract zijn vrijgesteld van BTW.


Download BPF formulier

 

Live chat
Deze website maakt gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.
Ok